Ditrocks Hard Enduro

- Bemutató -

Rulează videoul

- Kik vagyunk? -

Rólunk és a versenyről

2018 óta a nemzeti Hard Enduro-színtér egyik meghatározó versenye vagyunk. Évről-évre több versenyző, növekvő követő tábor és minőségi díjak: Mi vagyunk a Ditrocks Hard Enduro! Románia és kelet európa egyik legnépszerűbb FIM által is jegyzett hard enduro versenye amit a sport iránti elkötelezettségünknek és a szponzorok segítségének köszönhetően igyekszünk évről évre gyarapodni!

Résztvevőnk volt verseny létezése óta
0
Kilóméter összesített pálya hosszúság
0
Támogató segítette az eseményt az évek során
0
Csapattag dolgozik a verseny kivitelezésén
0

- Nemzetközi Szintű verseny -

Résztvevő országok

A Ditrocks Hard Enduro eddigi éveiben több mint 18 országból érkeztek hozzánk amatőr és profi versenyzők a világ minden tájáról.

- Profi versenyzők-

Hirességek Nálunk

Az elmúlt néhány évben a Ditrocks Hard enduroversenyen induló világhírű versenyzők emelték a verseny színvonalát, és egyre több nézőt vonzottak az eseményre.
Alfredo Gomez
Teodor Kabakchiev
David Cyprian
Suff Sella

- Idővonal -

áttekintés A kezdettől a jelenig

Az esemény a kezdetektől napjainkig fokozsatosan fejlődött úgy a versenyzők számát, mint a pálya hosszát, a követő közönséget, a támogatást és a díjakat tekintve is.

- Marketing mutatók -

Online Népszerűségi Mutatók

Statisztikák a Ditrocks Hard Endurohoz tartozó szociális média platformokon mért interakciós trendekről az elmúlt évekre lebontva.

Aktuális közönség mutatók

Közönség gyarapodási trendek

- Elérhetőség -

Lépj kapcsolatba Velünk

Ha támogatni szeretnéd ezt az eseményt, kérjük, lépj kapcsolatba velünk levélben vagy telefonon. Örömmel dolgoznánk együtt!