Ditrocks Hard Enduro

- Prezentare-

Rulează videoul

- Cine suntem? -

Despre eveniment

Incepand din 2018, suntem una dintre competitiile definitorii ale scenei nationale de Hard Enduro. An de an, numarul concurentilor creste, avem un grup de sustinatori in crestere si oferim premii de inalta calitate: Suntem Ditrocks Hard Enduro! Evenimentul este una dintre cele mai populare competitii de Hard Enduro din Romania si Europa de Est, recunoscute si de FIM aici. Datorita angajamentului nostru fata de sport si sprijinului sponsorilor, ne straduim sa crestem in fiecare an!

Numar Total de Concurenti
0
Lungimea totala a traseului in kilometri
0
Sponsorii au sprijinit evenimentul
0
Persoane lucreaza la organizarea competitiei
0

- Competitie de nivel international -

Tari Participante

In anii precedenti, la Ditrocks Hard Enduro au participat amatori si piloti profesionisti din peste 18 tari din intreaga lume.

- Piloti profesionisti -

Celebritati Gazduite

In ultimii ani, participarea unor piloti de renume international la competitia Ditrocks Hard Enduro a contribuit la ridicarea nivelului de competitie si a atras un numar tot mai mare de spectatori la eveniment.
Alfredo Gomez
Teodor Kabakchiev
David Cyprian
Suff Sella

- Timeline -

Istoria Ditrocks Hard Enduro

Evenimentul a evoluat treptat de la inceputuri pana in prezent in ceea ce priveste numarul de participanti, lungimea traseului, numarul de spectatori, sustinerea si premiile.

- Trendul profilelor noastre -

Statistici platforme social media

Statistici privind tendintele de interactiune masurate pe platformele de social media asociate Ditrocks Hard Enduro in ultimii ani.

Statistici Actuale

Istorie Statistici

- Vrei sa devii partener? -

contacteaza-ne acum

Daca doresti sa sustii acest eveniment, te rugam sa ne contactezi prin mesaj folosind formularul de mai jos sau prin telefon. Ne-ar face placere sa lucram impreuna!